Правилата на мъдрата съпруга   Клише е, че с времето любовта се

...
 
Правилата на мъдрата съпруга
 
Клише е, че с времето любовта се
Коментари Харесай

Лудо влюбени след 20 години брак? О, да! Вижте как…

 

Правилата на мъдрата брачна половинка

 

Клише е, че с времето любовта се изпарява, а бракът и фамилните отговорности стават непостижим товар. Ако и вие сте от тези, които имат вяра на сходни неща, имаме вест за вас – „ изпаряването “ на възприятията се случва там, където или не ги е имало по начало, или дамата не знае най-важните правила за благополучен брак – разпоредбите на мъдрата брачна половинка.

 

Ето по какъв начин да извършите своя мъж най-щастливият и да станете най-хубавата жена в света за него.

 

 Грижи се за себе си, само че не се побърквай

 

Основата на положителния брак въобще не е външният тип, само че и вие не можете да спрете да се грижите за себе си. Намерете златната среда. Не е належащо да носите миниполи всеки ден, да вършиме липосукция поради няколко непотребни кг. Бъдете добре поддържани и привлекателни. Слой серпантина, къси спретнати нокти, облекла, които ви подхождат, капка парфюм, която пръсвате върху себе си, преди мъжът ви да се върне от работа – това ще бъде задоволително. Почти. Също по този начин се пробвайте да поддържате косата си дълга. Толкова е женствено! Мъжете несъмнено харесват дълги коси.

 

 Не се отхвърляйте от ползите си

 

Много дами вършат грешката да слагат мъжете си в центъра на живота и не помнят за всички свои занимания, фитнес, понижават общуването с другари. Жените, които стават просто нечия сянка, по-късно горчиво съжаляват. Каквото и да споделят мъжете, те харесват заети съпруги и е хубаво, когато въпреки всичко би трябвало да се борят за вниманието ви.

 

 Бъдете екип

 

И двамата би трябвало да запомните: в този момент сте един тим. Така че, преди да отидете на кино с другар или да излезете на вечеря със съучениците си, уведомете брачна половинка си. Не, не за позволение. Помислете единствено: ами в случай че той желае да отиде с вас? Такива знаци на внимание в брака са доста значими. Имате ли потребност от съвет? Преди да се обадите на майка си или на сътрудниците си, попитайте за мнение мъжа си. Съпрузите се наскърбяват, когато не са помолени за помощ, изключително в случай че знаят, че към този момент сте споделили с някой различен. Мъжете обичат да мислят, че знаят отговорите на всички въпроси и постоянно могат да ви спасят.

 

 Оставете го 15 минути самичък

 

Когато брачният партньор ви се прибере от работа, не го атакувайте със задания, проблеми и вести. Това единствено ще провокира неспокойствие. Поздравете го с лека целувка и продължете да вършиме каквото вършиме. Нека си смъква якето, да играе на компютъра, да чете вестника. Всеки диалог ще се окаже по-добър, в случай че брачният партньор си поеме мирис и пръв влезе в разговор.

 

 Има неща, които не те засягат

 

Смирете се, всеки има своите секрети, които е по-добре да не питате. Ето няколко области, в които не трябва да се месите: връзките на брачна половинка със фамилията му – вие имате своето, и помислете за това; времето за пътешестване от работа – не е задължен да ви рапортува за какво е закъснял; здравето му – мъжете просто не обичат да вървят по лекари и няма да търпят, в случай че ги влачат там; какъв брой спи и гледа телевизия – не променяйте навиците му, вие не сте му майка!; по какъв начин да се облича – можеш да окажеш помощ на половинката си единствено в случай че изиска, само че не налагай усета си.

 

 Не крещи, приказва умерено

 

Повишаването на тона припомня на мощния пол нотациите на майката: „ Сложи си шапката, почисти стаята! “ Освен това крещенето ви кара да се концентрирайте върху гнева си, а не върху личното си погрешно държание. Чувствате ли се ядосана? Поемете надълбоко въздух, обадете се на приятелката си, кажете всичко, което сте желали да изречете на брачната половинка си, и говорете с нея, до момента в който разберете, че сте подготвени за спокоен разговор със брачна половинка си.

 

 Семейна вечеря един път седмично

 

Няма значение дали сами готвите ястието или поръчвате храна с доставка, главното е, че в избрания ден и час сте единствено двамата на масата, без телевизия и телефонни позвънявания. Не е наложително да носите вечерна рокля, задоволително е да не позволявате на мъжа си да си мръдне пръста. Накарайте го да се почувства като в ресторант, когато мръсните чинии изчезват като магия. Може да е старомодно, само че връзката се заздравява.

 

 Не приемайте всяка дума във вътрешността

 

Купихте нова рокля, имате друга прическа, питате брачна половинка си: „ Как наподобявам? “ А той дава отговор сбито: „ Добре “. Не се обиждайте, в случай че сте очаквали да чуете хвалебствена тирада, само че не сте я получили. Мъжете са толкоз скъперници не тъй като желаят да не се чувстваш най-красивата и най-секси. Те просто са такива! По-добре е да не питате за мнение брачна половинка си за новото ви облекло.

 

 Рестартирайте

 

Във всеки брак съществува риск да се отпуснете, да станете лакомец, сериозен, безсърдечен, нелюбящ. Почти всяка омъжена жена от време на време се държи по този метод. Какво да вършиме? Създайте едноседмичен подготвителен лагер.

Когато желаете да кажете нещо язвително и обидно, пребройте до пет и дайте на брачна половинка си непредвиден комплимент.

 

 Не посочвайте грешките на брачна половинка си.

 

Опитайте се да се обличате красиво през цялата седмица и се върнете към спорта, домакинските отговорности могат да почакат.

 

 Пригответе обичаното му ядене без причина.

 

Обадете му се през работния ден и просто кажете: „ Липсваш ми, обич моя “.

Нека излиза с приятелите си, не му напомняйте какъв брой доста би трябвало да прави из къщата.

Когато говорите със брачна половинка си, се обръщайте към него със „ Скъпи “ и запомнете: ние сме това, което споделяме.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР